Strategie – Circulair

Strategie – Circulair

 

De circulaire economie is een middel dat een groter doel dient. De overgang naar een circulaire economie kan helpen bij het aanpakken van verschillende milieu- en sociale uitdagingen, zoals klimaatverandering, uitputting van hulpbronnen, verlies van biodiversiteit en sociale ongelijkheid. Door afval en vervuiling te verminderen, kan een circulaire economie helpen om de gevolgen van klimaatverandering te verminderen en de biodiversiteit te beschermen. Het kan ook helpen om natuurlijke hulpbronnen zoals water en mineralen te behouden door ze langer in gebruik te houden.

 

2-impact-diensten-circulariteits-strategie23058430092160161892305843009216123008.jpg

 

 

Onze diensten

Circulariteitsmeting: Het meten van de instroom en uitstroom van resources om een basislijn voor circulariteit te bepalen. 
Circulair productontwerp: Ontwerpen met circulaire strategieën, inclusief het ontwerp van producten met circulaire principes zoals het verminderen van materiaalgebruik en het ontwerpen voor reparatie en hergebruik. 
Circulaire bedrijfsmodellen: Ondersteuning bij het opnemen van circulaire principes  zoals productleasing, serviceconcepten, terugname en concepten van de deeleconomie. 
Circulaire supply chain: Het creëren van een circulaire toeleveringsketen door middel van reverse logistics, herverwerkingsoperaties en het afstemmen van vraag en aanbod. 

Neem contact met ons op via ons e-mailadres info@2impact.nl om meer te weten te komen over onze diensten en hoe we uw bedrijf kunnen helpen met de overgang naar een circulaire economie.  
 

 

Contact

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Nishant Parekh