Klantcases

Klant in de visserij

Van strategie tot en met rapportage

Samen met dit visserijbedrijf werkten we aan de volgende stap in hun duurzaamheidsreis met de focus op het definiëren van een lange termijn ambitie, het toepassen van dubbele materialiteit, het ontwikkelen van een MVO-strategie en het opstellen van een duurzaamheidsverslag. 

Lees meer

JDE Peet's

Dubbele materialiteitsanalyse

Samen met JDE Peet's hebben we een dubbele materialiteitsanalyse uitgevoerd. We volgden onze 4-stappen aanpak, ook aanbevolen onder ESRS en door GRI: 1) definiëren, 2) identificeren, 3) beoordelen en 4) prioriteren. De materiële onderwerpen die uit deze analyse zijn gekomen zullen als input worden gebruikt voor strategie en rapportage.

 

Lees meer

Dura Vermeer

Reporting roadmap en eerste geïntegreerde jaarverslag

Samen met Dura Vermeer stelden we een reporting roadmap op. De reporting roadmap maakt – vertrekkend vanuit de ambities, eisen en wensen -  inzichtelijk welke stappen Dura Vermeer moet gaan zetten in de komende jaren. Tevens realiseerden we met hen het eerste geïntegreerde verslag.

Lees meer

Prosus

Analyse van het rapportage landschap en reporting roadmap

We analyseerden de voor Prosus relevante wet- en regelgeving, waaronder de Corporate Sustainability Reporting Directive, de EU Taxonomy en de Corporate Sustainability Due Dilligence richtlijn. 

Lees meer

Toonaangevende internationale financiële dienstverlener

Hands-on ondersteuning bij het voldoen aan de disclosure requirements van de CSRD/ESRS

Tijdens de cyclus van het geïntegreerde jaarverslag van 2021 hebben wij als 2Impact hands-on ondersteuning geboden bij het bijwerken van het duurzaamheidsverhaal en het consolideren van de duurzaamheidsgegevens. 

Lees meer